Τρίτη 20 Αυγούστου 2013



Ο Σωτήρης βρέθηκε χτυπημένος από αυτοκίνητο στο Κακόβατο ( κοντά στη Ζαχάρω) στις 07/08/2013. Ήταν εντελώς αφυδατωμένος και υποσιτισμένος. Είχε εξάρθρωση ισχίου και ανοιχτά τραύματα στα πίσω πόδια. "Θύμα" κάποιου ασυνείδητου κυνηγού που τον εγκατέλειψε ή τον έχασε, καθώς είναι Γκέκας (μάλλον καθαρόαιμος). Η μάχη που δίνει για τη ζωή του από τότε είναι μεγάλη.αλλά πλέον μας δίνει την ελπίδα ότι θέλει να ζήσει. Εκτός από την οστεομυελίτδα λόγω ελλείμματος δέρματος, την εξάρθρωση ισχίου, τον υποσιτισμό και την αφυδάτωση έπρεπε να αντιμετωπίσει και την σηψαιμία, αφού κατά την επέμβαση για το πόδι, διαπιστώθηκε  μεγάλη ποσότητα πύον μέσα στον μυικό ιστό.
Μπορούμε όμως να ελπίζουμε, καθώς δείχνει πλέον οτι ανταποκρίνεται στην ενδοφλέβια αντιβίωση. Το πύον έχει λιγοστέψει, και πλέον μπορεί να στέκεται στα πόδια του, χωρίς ιδιαίτερο πόνο. Επίσης τρώει σχεδόν κανονικά παρόλο που είναι υπερβολικά αδύνατος - μόλις 11 κιλά.

Τα έξοδά του μέχρι τώρα, με την επέμβαση και την νοσηλεία του ανέρχονται στα 400 ευρω
. Εμείς σαν ομάδα δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα περιστατικά, δεδομένου του μεγάλου αριθμού αδέσποτων ζώων που πρέπει να φροντίσουμε στον Δήμο Τριφυλίας. Κάθε μέρα συναντάμε καινούρια περιστατικά και πολλές φορές αναγκαζόμαστε να "κλείσουμε" τα μάτια μας ή να περιοριστούμε στα απολύτως απαραίτητα.
Για τον Σωτήρη, θέλουμε να το παλέψουμε, αλλά μπορούμε μόνο με τη δική σας υποστήριξη
Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη, ακόμα και μια απλή προώθηση αυτού του μηνύματος.
Για κτηνιατρικές πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κτηνιατρο: Γιάννης Μαρκόπουλος - Κυπαρισσία - Τηλ 2761022151 και +30 6974662567
Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή οικονομική βοήθεια μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη και βοήθεια
Για την Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας
Αννα Ριζοπούλου
Τηλ 6976510568 μετά τις 18.30
Email rizopoulou.anna@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κλοπές οχημάτων τα οποία στη συνέχεια αποσυναρμολογούσαν

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2018 Δηλώσεις του Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχου Γεώργιου Κα...